Futet me dhunë në mbledhje të këshillit të Komunës së Kumanovës


Sot gjatë mbledhjes së 11 të këshillit të Komunës së Kumanovës,     personi që njihet në opinion me pikpamje radikale  Miki Zaovski është futur me dhunë në sallë, duke shfaq tone agresive dhe kërcënime për këshilltarët si dhe kryetarin e këshillit, transmeton Pa Censurë.

Këshilltarja Atina Murgashanska menjëherë e ka lajmëruar policinë, të cilët e kanë tërhequr nga salla duhe e dërguar në stacion policor.

Ndryshe Miki Zaovski para disa ditëve e ngjyrosi përmendoret e liderëve komunist./Pa Censurë

Baby Boo