Publikohen numrat e telefonave të Sasho Mijallkovit në T-MOBILE! (Foto Dokument)


Gazetari kontravers, Zoran Bozhinovski ka publikuar numrat e telefonave cellular të ish shefitë të shërbimit secret maqedonas, Sasho Mijallkov.Sipas këtyre të dhënave Sasho Mijallkov ka shfrytëzuar më shumë se 5 numra të telefonisë celulare dikur MOBIMAK, tani T-MOBILE dhe TELEKOM për së fundi herë ishte ribrendimi i kompanisë, raporton portali, AMERIKA RADIO.

Bozhinovski njofton qytetarët e Maqedonisë se nëse banesa e tyre apo pasuria e tyre është bllokuar nga “përmbaruesit”, adresa ku duhet të kërkojnë llogari quhet BATE SASHO, që e ka fjalën për Mijallkovin.
Ende nuk dihet se me këto numra a ëshët biseduar me Ahmetin dhe Thacin, dy liderët kryesor politik shqiptar.

Baby Boo