Fundjavë pa TVSH më 10, 11 dhe 12 tetor


Fundjava e zgjatur, 10, 11 dhe 12 tetor do të jetë fundjava pa TVSH për të gjithë qytetarët, njoftoi kryeministri Zoran Zaev.

“Përfundimisht, fundjava e zgjatur e datave 10, 11 dhe 12 tetor do të jetë fundjavë pa TVSH për të gjithë qytetarët, masë që e kemi paralajmëruar kohë më parë, dhe me këtë paketë do të realizohet, kështu që qytetarët do të mund të realizojnë konsumin e tyre përmes tre ditëve jo pune, me çmime më të ulëta”, tha Kryeministri Zaev në një intervistë për Lokalno.

Baby Boo