FRSH telegram ngushëllimi familjes Vokrri


E nderuara Familje Vokrri. Ne Forumi Rinor Shqiptar shprehim ngushëllime të përzemërta për ndarjen nga jeta të birit, babait, xhaxhait dhe bashkëshortit tuaj, Fadil Vokrri.

Edhe pse zotri Fadil Vokrri nda nga jeta, ai dhe veprat e tij do të mbeten gjithmonë në thellësinë e zemrave tona.

Opinioni mbarë kombëtar Fadil Vokrrin do e mbaj mend si pishtar të sportit sakrificës dhe sukseseve të mëdha

Ne si organizatë rinore në shenjë nderi për Fadil Vokrrin do të organizojmë turne në futboll të vogël. Turne i cili do e mbajë edhe emrin e legjendës, Fadil Vokrri.