Foto lajm: Kur blini makinë të shtrenjtë dhe nuk keni 10 denarë për parkim

Një makinë e markës Mercedes është parkuar në hyrje të parkingut në Qendrën Tregtare Beverly Hills, ku një orë parkimi kushton 10 denarë. Shoferi i makinës edhe pse vozitë makinë të shtrenjtë, nuk ka 10 denarë për parkim.

Baby Boo
Restorant Lumare