Foto e rrallë, kur klerikët dhe hoxhallarët bënin simbolin e shqiponjës


Një foto është publikuar së fundmi, ku tregohen disa klerikë dhe hoxhallarë të cilët shfaqen me simbolin e famshëm të shqiponjës. Në foto ata të gjithë kanë realizuar me duar, simbolin e shqiponjës dykrenare, të cilën shqiptarët e përdorin masivisht në ditët e sotme, përcjell Fakte.

Fotoja është e shumë kohëve më parë, ku mesa duket ky symbol ka qenë prezent prej shekujsh mes shqiptarëve.