Flet familjari: “Isa Boletini nga tri martesa kishte 9 djem dhe 5 vajza”

Një pjesëtar i familjes së Boletinëve e ka treguar historinë e familjes së Isa Boletinit dhe ka thënë se nga tri martesa që kishe ka pasur 9 djem dhe 5 vajza.

Baby Boo

Tutje ai ka treguar se vendi ku tani gjendet trupi i Isa Boletinit ishte njëri ndër vendet më të preferuara të këtij të fundit.