Filozofi Xhemail Jusufi – menaxher i ri i “Elem turs”

I diplomuari në fakultetin filozofik, Xhemail Jusufi është menaxheri i ri i “Elem turs”. Jusufi vjen nga Universiteti i Tetovës dhe vite me radhë ka punuar si udhëheqës i çështjeve juridike, administrative dhe teknike, njofton Portalb.mk.

“Elem turs” është degë e Shoqatës Aksionare “Elem”. Ajo u themelua që të menaxhojë me qendrën rekreative “Kodra e diellit”, hotelet “Kodra e diellit”, dhe “Sllavija”, qendrën skijuese “Kopanki” dhe “Molika” në Pelister, etj.

Baby Boo