Fillon tubimi qendror i LB; Vullnet Murseli të dielën fundoset zullumi dhe vendoset fati i qeverisë


Kandidati i ASH-së në Tetovë, Vullnet Murseli ka hapur tubimin e kolaicionit ASH-LB me çka tha se këtë Dielë vendoset fati i qytetarëve të Tetovës. Ai tha se të dielën fundoset zullumi dhe të diellën vendosni për fatin e qeverisë.