Fillon spektakli i vërtetë te It’s My Love: Bajrami me Erzën dalin në takim, i han qeni

Emisioni It’s My Love  është njëri nga më të shikuarit në vend

Baby Boo
Pekon Bakery

Tani gjërat kanë filluar të bëhen më interesant pasi po ndodhin edhe takimet e djemve dhe vajzave që janë pjesë e emisionit.

Bajrami me Erzën janë çifti i parë që kanë dalur në takim, por të dy u befasuan nga qenët, të cilët sulmuan dyshen dhe ia prishën rehatinë derisa qëndronin në park.

Më poshtë e keni momentin kur kjo dyshe sulmohet nga qeni dhe bisedën e tyre të plotë nga takimi i parë. /Reporteri.net/

Restorant Lumare