Fillon rrënimi i objekteve për hapjen e bulevardit “Bllagoja Toska”


Pas shumë vite ngecje dhe premtime, sot ka filluar puna për rrënimin e objekteve që kanë qenë pengese, për hapjen e bulevardit “Bllagoja Toska”.

Prishja e objektit është bërë nga komuna e Tetovës, pikërisht nga sektori për rrugë dhe tokë ndërtimore, informon Pa Censurë.

Bulevardi “Bllagoja Toska” është problem 30 vjeçar që ka tangaur tetovarët dhe është i rëndësishëm për zvogëlimin e kaosit të trafikut në këtë qytet/Pa Censurë

Baby Boo