Filloi testimi për Covid-19 në Zef Lush Marku në Shkup


Sot në mëngjes ashtu edhe siç ishte paralajmëruar ka filluar testimi i nxënësve të shkollave të mesme dhe fillore për Covid-19. Testimi ka filluar edhe në Gjimnazin Zef Lush Marku, ku do të testohen gjithsejtë 68 nxënës me çrrastë do të përfshihen nxënësit nga viti i parë deri në të katërtin.