Teuta Arifi vizitoi klubin e boksit Shkëndija NoLimit në Tetovë


Teuta Arifi
Sot vizitova klubin e boksit Shkëndija NoLimit në Tetovë. Pash nga afër punën e jashtëzakonshme që po bën trajneri Halim Abazi me këta të rinjë të apasionuar pas këtij sporti! 🥊
Nga kjo shkollë buron edhe kampioni tetovar Lulzim Ismaili i cili ka fituar shumë përballje në boks si në vend ashtu edhe në Europë. Ne si komunë kemi përkrahur dhe do të vazhdojmë të përkrahim klubet sportive, ku të rinjtë kanë mundësi të ushtrojnë talentin e tyre dhe të promovohen.