Filipçe reagon pas numrit rekord të rasteve me KOVID-19

Pas numrit rekord të rasteve të regjistruar gjatë ditës së sotme, ka reaguar ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Baby Boo

Në rrjetin social fejsbuk ai ka shkruar se nuk duhet lejuar që sistemi jonë shëndetësor të mos jetë në gjendje t’i del në ndihëm çdo pacienti i cili do të ketë nevojë.

“Numri i personave të sëmurë dhe të hospitalizuar nga kovid-19 po rritet. Nuk duhet lejuar që sistemi jonë shëndetësor të mos jetë në gjendje t’i mundësoj çdonjërit i cili ka nevojë për përkujdesje të mos e gjejë atë për shkak se kapacitetet janë shfrytëzuar. Respektimi i masave, bartja e maskave dhe mbajtja e distancës janë mënyrat më të mira që ne të ndihmojmë që të mos ndodh kjo”, ka shkruar Filipçe.