Filipçe: Mbani dy metra distancë kur shkoni në market ose komunikoi me njerëz

Mbani dy metra distancë kur shkoni në market ose komunikoni me njerëz. Në këtë mënyrë e pengoni përhapjen e koronavirusit dhe shpëtoni jetë, shkroi në profilin e tij në Fejsbuk, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Sigma Doors

Qytetarët në periudhë inkubacioni, thekson ministri, mund të jenë bartës së sëmundjes, e të mos jenë koshient për këtë.

“Nëse keni simptoma, mos iu afroni të moshuarve, të cilët janë në rrezik më të madh nga ky virus”, shkroi Filipçe.