Filipçe: 45 mijë banorë të Sarajit nuk kishin aspak shërbime mjekësore

Në Saraj kanë nisur punimet për ndërtimin e poliklinkës së parë dhe vetme në këtë komunë.
Për këtë, aty sot kanë qenë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, zëvendësministri, Ilir Hasani dhe kryetari i Sarajit, Blerim Bexheti.

Baby Boo

Ministri ka deklaruar se kjo poliklinikë ka rëndësi, pasi 45 mijë banorë të Sarajit nuk kanë pasur asnjë shërbim mjekësor.