Filipçe: 28 pacientë ndodhen në gjendje të rëndë shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filpçe në një konferencë online bëri të ditur gjendjen mbi koronavirusin në vend dhe tha sot ka pasur plus 5 persona të shtruar sot te Klinika Infektive dhe në total janë 52 persona të shtruar nga këta 22 persona janë në gjendje të rëndë.

Baby Boo

Te spitali “8 Shtatori”, janë shtruar 3 persona sot dhe në gjendje janë 6 pacientë. Në spitalet e tjera të vendit, si ai i Prilepit, Manastirit, Ohrit etj. janë të shtruar 46 pacientë dhe të gjithë janë në gjendje stabile.

Ai u bëri edhe një herë apel qytetarëve të zbatojnë rregullat “Çdo qytetar të jep kontributin e vet, duke respektuar masat. Kështu do të mund dalëngadalë ta kthejmë jetën në normalitet”, tha Filipçe.