Fetai: PSP-ja do të bëjë gjithçka që të mësohet e vërteta për vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës


“Mund të them vetëm se do t’i shfrytëzojmë të gjitha resurset dhe njerëzore edhe teknike që ta konfirmojmë të vërtetën”, tha prokurorja Fatime Fetai në një pres të shkurtër për gazetarë, pas shtyerjes së seancës së sotme të rastit “Monstra”.

Ndryshe, sot seanca e rastit është shtyrë për shkak mungesës së të akuzuarit, Fejzi Aziri i cili është i sëmurë.

Baby Boo