Policia dërgon në Psikiatri gruan nga Kamenica që rrihte burrin e dy fëmijët


Dje një grua në Kamenicë, është arrestuar e më pas dërguar në repartin e Psikiatrisë në Spitalin e Gjilanit nën sigurimin e Policisë së Kosovës.

Në raportin policor bëhet e ditur se ajo kishte gjendje të rëndë psikike, dhe kohët e fundit, ushtronte dhunë fizike ndaj burrit të saj dhe dy fëmijëve.