Fetai: Dë*nimet për “Monstrën” ishin të pritshme

Prokuroja që e ka udhëhequr rastin “Monstra”, Fatime Fetai pasi u shpall aktvendimi për rastin, ka vlerësuar se për ata kanë qenë të pritshme dë*nimet e sotme, pasi siç thotë, ishin në suaza të asaj që i kërkoi prokuroria.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Ashtu edhe siç pritëm si prokurori, të gjitha akt*akuzës nga ana juaj u shpallën si të tilla dhe ne tashmë këtë e pranojmë”, tha Fetai.
Ajo ka kërkuar parab*urgim për të dë*nuarin, Fejzi Azirin pasi më 8 shtator ka kryer vepër tjetër penale Haki Azirin dhe Agim Ismailoviçin të cilët janë në arrati.

Restorant Lumare