Berat Asllani u del në ndihmë atyre qe kanë problem me regjistrimin


Që nga fillimi i regjistimit të mërgatës, regjistruesit kanë hasur në probleme të ndryshme.
E për këtë, Berat Asllani ka vendosur që të ndihmojë mërgatën me udhëzime se si të regjistrohen.

Berati jeton në Zvicër dhe ka njohuri se si funksionon portali i regjistrimit.
Të gjithë ata që hasin në probleme dhe kanë nevojë për ndihmë, të kontaktojnë Beartin në numrin e tij të telefonit 0041765621731.