Fansat e Microsoft krijojnë peticion për lansimin e telefonit Surface


Sa jeni të etur për të parë një telefon të quajtur Surface të hapë rrugën për në treg? Mjaftueshëm për të nënshkruar një peticion? Një grup i fansave të Microsoft dëshiron të ushtrojë presion mbi gjigantin e teknologjisë për të nxjerrë një Surface që përshtatet në xhepin tuaj, aq shumë saqë ata kanë krijuar një peticion online për të mbledhur emra.

Me 3000 nënshkrime në rritje, peticioni duket të tërheqë një sasi të mjaftueshme interesi, edhe pse nëse është e mjaftueshme për të kthyer kokat dhe për të ndryshuar planet e inxhinierisë në Microsoft, mbetet për t’u parë, transmeton Telegrafi.

“Unë vetë nuk do të kisha ndonjë brengë që të paguaja mes $ 799 – $ 999 për këtë telefon, nëse kjo do të ndodhte dhe do të dukej si pamjet që kemi parë nga fotot e rrjedhura”, thotë iniciatori i kërkesës Zachary Hinski, duke thënë se “paratë janë fuqi” dhe Microsoft do të jenë ” të detyruar në veprim “në qoftë se peticioni arrin të mbledh mjaftueshëm entuziastë në internet.

Natyrisht thashethemet rreth një Surface Phone kanë qenë duke lundruar rreth botës së teknologjisë për vite me radhë, por ende nuk e dimë nëse kjo është në të vërtetë një pajisje e vërtetë. Ne kemi parë shenja paralajmëruese në kodin për Windows 10, imazhet konceptuale në internet dhe patentat e paraqitura nga Microsoft duke treguar ekzistencën e një pajisjeje të tillë.

Kohët e fundit, ne kemi dëgjuar thashethemet se Microsoft dëshiron të ndërtojë diçka që është gjysmë telefon, gjysmë tablet, të mundësuar nga një sistem operativ i ri në zhvillim i quajtur Andromeda. Me siguri do të rrumbullakosë ekipën e Microsoft të pajisjeve Surface – por nëse një peticion do të ndikojë në një mënyrë apo jo, atëherë mbetet për t’u parë.