Facebook po përgatit një ridizajn të ri për ‘’Messenger’’


Faqja e rrjeteve shoqërore Facebook së shpejti do të ridizajnojë ‘’Messenger ‘’në mënyrë që t’u ofrojë përdoruesve përdorim më të lehtë të aplikacionit, i cili për vite ka qenë plot me opsione dhe lojëra të panevojshme

Kur dërgoni mesazhe, ju doni që ajo të jetë shpejtë dhe e thjeshtë dhe për tu përqëndruar në këto ide, ne duam të ridizajnojmë aplikacionin ‘’Messenger “thotë drejtori i Facebook dhe themeluesi Mark Zuckerberg.

Sipas informatave të reja, Messenger i ri do të jetë i zi në vend të një sfondi të bardhë.

David Marcus, tha se aplikacioni i pëvetësuar vjen shumë shpejt dhe është i sigurt se përdoruesit do të jenë të kënaqur me ndryshimet e reja.

Baby Boo