Rama prezanton mrekullinë e Dhërmiut


Kryeministri Edi Rama ka uruar një të ditë të mbarë për të gjithë shqiptarët duke zgjedhur disa fotografi të mrekullueshme nga Dhërmiu.

“MIRËMËNGJES ?dhe me këto foto nga Dhërmiu ku vijon puna për nxjerrjen në dritë të atraksioneve kulturore e historike si edhe hapësirave urbane, ju uroj një të dielë të bukur ?”, shkruan Edi Rama në rrjetin social “Facebook”.