Facebook dhe Instagram bien nga sistemi

Dy prej rrjeteve më të mëdha sociale në botë, Facebook dhe Instagram, kanë rënë nga sistemi.
Sipas raportimeve të fundit, Facebook dhe Instagram, kanë rënë pjesërisht nga sistemi duke u bërë jofunksionalë për miliona përdorues në mbarë botën.

Ky problem ka ndodhur në shumë rajone të mëdha, përfshirë edhe Evropën.

Përdoruesit po ankohen se nuk po arrijnë të postojnë asgjë apo të hyjnë në Facebook dhe Instagram, i cili është pronë e të parit. /Express/

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/auto-tech/facebook-dhe-inst-572670/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Baby Boo