Mijallkov nga Prokuroria dërgohet në bu*rg shtëpiak

Pasi që u paraqit në Prokurori dhe iu dha vendimi për arr*est shtëpiak, ish-shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov nën përcejlljen e forcave të shumta të policisë dërgohet në bu*rg shtëpiak.

Baby Boo
Pekon Bakery

Kujtojmë që Gjykata Themelore Penale – Shkup lëshoi një vendim për arr*est shtëpiak për të ak*uzuarin Sasho Mijallkov dhe mbikëqyrje me video dhe audio 24 orë.

Restorant Lumare