Exclusive: Rexhep Selimi me ushtarët e UÇK-së në Malishevë

Këto pamje të rralla janë realizuar në qytetin e Malishevës, në ditën kur UÇK hynë qytet pas largimit të forcave serbe, shkruan fmimages.net

Në video shihet Rexhep Selimi i cili ishte një nga figurat e njohura të UÇK-së tani aktivist në Lëvizjen Vetëvendosej,

Pas dy viteve luftime mes UÇK-së dhe forcave serbe më fund qyteti i Malishevës çlirohet nga okopimi serb.

Baby Boo