ESHS: Janë regjistruar më shumë se 1 milionë qytetarë

Enti Shtetëror për Statistika njofton se deri dje në orën 20.00 janë regjistruar 1.037.309 qytetarë, 323.286 amvisëri dhe 438.705 banesa.
Mundësinë për vetëregjistrim, deri tani, e kanë shfrytëzuar 193.370 qytetarë nga diaspora.
Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV, që filloi më 5 Shtator do të zgjasë deri më 30 Shtator.

Baby Boo