Erdhi nga Amerika, luan për herë të parë dhe fiton Xhekpotin milioner!

Fati ka mënyrat e veta për të arritur qëllimin – kujt dhe kur i buzëqeshë. Dëshmitari më i madh për këtë është një nga fituesit e fundit të MILLIONIRE JACKPOT nga Video Lottery Casinos Austria, Ivica Georgievski. Ai fitoi një XHAKPOTIN MILIONER me vlerë 1,632,196,00 denarë.

Baby Boo Tinex

Më 28 Prill, në një nga bashkëpunëtorët e biznesit të Kazinove të Videove të Lotarisë në Austri, në Delta vuri bast Mozart në vendbanimin Gjorce Petrov, në Shkup, me çka Ivica u bë fituesi i një JACKPOT MILIONER me vlerë 1,632,196,00 denarë.
Ajo që është kurioze është se ai është këtu vetëm përkohësisht pasi erdhi nga Amerika dhe nuk ka luajtur kurrë në terminalet me video llotari të Casino Austria. Ai tregon se si një shok e bindi, i tha të luante aq sa të argëtohej, por kjo rezultoi vendimtare që ai të bëhej milioner.

Ivica erdhi për të marrë çekun e tij, i ngazëllyer dhe i lumtur, sepse ai sigurisht nuk kishte në plan të bëhej më i pasur me mbi 1.6 milion denarë pas vizitës së tij nga Amerika, kështu që ai do të mendojë sesi t’i shpenzojë ato mjete.
Ai fitoi një nga dy çmimet MILLIONAIR JACKPOT javën e kaluar, dhe ajo që është interesante është se fitorja e dytë MILLIONAIR JACKPOT u fitua në lagjen Gjorce Petrov të Shkupit.
Jackpot me vlerë 1,402,700.00 u fitua më 30 Prill, nga Zlatna Kopacka, dhe pronari i saj, i cili mbërriti në Video Lottery Casinos Austria, dëshironte të mbetej anonim.

Fitimet e Lotarisë Shtetërore të Videove sjellin një dozë lumturie në jetë, dhe ato fillojnë nga 4,000-5,000 denarë me fitimet MINI JACKPOT, për të vazhduar me JACKPOT MILLIONAIR, nga 1,200,000 deri në 1,800,000 denarë dhe për të kulmuar me SUPER MILLIONAIRE JACKPOT marramendëse vlera varion nga 8.000.000 deri në 12.000.000 denarë.

Restorant Lumare