Arben Llalla për ofen*dimet e Zaevit: Kërkon vota maqedonase duke i sharë shqiptarët


Ofendimet që lideri i LSDM-së u bëri shqiptarëve përmes bom*bës së fundit, vazhdojnë të komentohen nga analistë, figura të ndryshme publike, opinionistë dhe jo vetëm duke e quajtur një fy*erje të rëndë që i bëhet komunitetit më të madh në Maqedoninë e Veriut.

Në vijë të kësaj analisti politik Arben Llalla thotë se nuk është hera e parë që politikanët përdorin shprehje të tilla.

“Jemi në fushatë parazgjedhore dhe politikanët flasin sipas vendit për të thi*thur vota dhe për
të qenë të pranishëm në media. Nuk është hera parë që politikanët përdorin shprehje të tilla” deklaroi analisti Llalla. Ofe*ndime të atij niveli kanë përdorur edhe politikanët shqiptarë, madje shumë më të rën*da. Prandaj gjithçka duhet të merret brenda të normales.

Baby Boo