Enver Gërçeci shtron iftar për ministrin e policisë, Spasovski

Biznesmeni nga Gerçeci mbrëmë ka shtruar iftar për ministrin e Punëve të Brendshme, Oliver Spasovksin. Gjatë muajt të Ramazanit Enver Gercecin gjithnjë shtrynë edhe dorën e solidaritetit dhe humaniteti ku shumë familje të varfëra janë pjesë e tryezës së tij. Ky muaj i shejntë i Ramazanit është edhe një shembull që biznesment tjerë të jenë më solidar dhe më human.

Ndryshe edhe Kryeministri Zoran Zaev shtroi iiftar ku të pranishëm ishin përfaqësuar nga të gjithë partitë politike shqiptare dhe maqedonase.

Baby Boo