Endrit Thaçi: Bab, sot e kësaj dite më ndalet zemra kur të shoh duke shpallë Kosovën shtet

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit Hashim Thaçi ka uruar 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Endrit Thaçit tha se sot e kësaj dite i ndalet zemra kur e sheh ish-presidentin Thaçi duke shpallur Kosovën shtet.

“Mu sikurse mu pat ndal me 17 shkurt 2009, kur dole nga banesa për këtë ditë historike, derisa jashtë e bërë një epokë të jashtëzakonshme”, shkroi ai.

“Faleminderit që na solle lirinë dhe pavarësinë bashkë me shokët e tu. Urime Pavarësinë”.

Baby Boo