Ende nuk ka datë për hapjen e kafeneve dhe restoranteve (VIDEO)


Kafenetë dhe restorantet po përgatiten për hapjen e tyre. Por, ende nuk e dinë se kur do të marrin dritë jeshile nga shteti për të nisur me punë.

Ato që i gjetëm me derë hapur pastronin ambientet e tarracave, me shpresë se do të nisin të paktën me gjysmë kapaciteti. Disa prej tyre thonë se do të duhen të paktën dy javë punë me qëllim që të ulen dëmet që i kanë çuar në prag të falimentimit.

https://www.youtube.com/watch?v=vXBCtIipWJY&feature=emb_err_woyt

Baby Boo