Emshiu, përfunduan punimet e rrugës tek hoxhë Jusufi në Bogovinë


Kreu i Bogovinës, Besnik Emshiu, njofton për aktivitetin e fundit: Përfunduan me sukses punimet në rrugën tek lagja e hoxhes Jusuf në fshatit Bogovinë.

Rruga ka marë një pamje të bukur dhe shfrytëzuese e shumë banorëve të kësaj pjese të fshatit.🚧

Vazhdojmë..⏳

Baby Boo