Emri, Zaev informon liderët për propozimin


Në klubin e deputetëve po mbahet takim i liderëve i thirrur nga kryeministri Zaev për të njoftuar për rrjedhën e bisedimeve për emrin dhe propozimin konkret “Republika e Maqedonisë së Ilindenit”.

Në takim po marrin pjesë presidenti Ivanov, kryepalrmentari Xhaferi, lideri i VMRO-së Mickovski ai i BDI-së Ahmeti dhe shefi i diplomacisë Nikolla Dimitrov.

Baby Boo