Elvis Naçi ka një mesazh pas fitores së Zvicrës ndaj Serbisë


Imami nga Tirana, Elvis Naçi ka komentuar ndeshjen ndërmjet Zvicrës dhe Serbisë, ku kjo e fundit u mposhtë me rezultat 2:1 pas golave të dy kosovarëve.

“Xhaka dhe Shaqiri na dhëne sot dy leksione te mëdha, Shqiptaria lartësohet me pune dhe jo me fjale, dhe e dyta Shqiptaria nuk harrohet edhe nëse gjithë Bota po mahnitet me ty”, ka shkruar ai.

Baby Boo