El Cheka kërcënon Ali Ahmetin dhe Ismet Gurin: Preket mbesën time, tani do shihemi


Pas incidentit ndërmjet familjes së El Chekës dhe Ismet Gurit ku mbeti e lënduar nëna dhe mbesa e El Chekës, ky i fundit ka dërguar një porosi kërcënuese ndaj Ali Ahmetit dhe Ismet Gurit.

El Cheka shkruan në facebook:

Prekët një vajz 3-vjeçare, prekët mbesën time ashtu si që më kërcnuat, tash mos prisni sjellje të mir, mos prisni fjal të kulturume, shihemi o Ali, shihemi o Ismet, do shihemi edhe me familjet tuaja.

Baby Boo