Ekipi i zjarrfikësve në Tetovë largon nga një shtëpi një gjarpër helmues (FOTO)

Ekipi i NJKZ në Tetovë sonte nga një shtëpi banimi në fshatin Reçicë ka kapur dhe larguar nga objekti i banimit një gjarpër helmues.

Aksioni është bërë me qëllim që ky gjarpër mos bëhet shkaktar i ndonjë kafshimi të mundëshëm për njerëzit për rreth por edhe banorëve të cilët kanë qenë tek ajo shtëpi.

Baby Boo