Ejup Rustemi tregon për investimet dhe risitë nga ndërmarrja “Rrugët e Maqedonisë”


Drejtori i Ndërmarrjes “Rrugët e Maqedonisë” në një intervistë për TV KLAN -Maqedoni ka treguar për investimet dhe risitë!

Për më tepër ndiqni intervistën:

Linku i plote i intervistës: https://youtu.be/GMLGPt_nO5E?si=ayK2EdXyltn3m5Z-