Ejup Jakupi me porosi për rinin e Komunës së Likovës


Te nderuar te pranishem e kam te pamundur te tejkaloj pa permendur ardhmerine e ketij vendi, shpresen e neperkembur, rinine tone e dashur e cila per cdo dite ne pamundesi per te gjetur veten, ne pamundesi per ti bere balle presionit te madhe te pushtetit, ne pamundesi per ti bere balle padrejtesise qe I behet ne punesim po detyrohet te marre rruget e kurbetit.
Shtepite tona rrezikojne te zbrazen dhe kjo te nderuar e ka vetem nje adrese pergjegjese, adrese te cilen ju me se miri do te dini ta denoni me vote me 17 tetor.