“Gara” për trupat më të*rheqës – Kush fiton në estradë?

Me ngritjen e tem*peraturave, shumë nga të famshmit tanë vër*shojnë rrjetet e tyre sociale me fotografi nga pushimet verore të veshur me rroba ba*njo.
Videoja e mëposhtme sjell një material të përgatitur për verën dhe fiz*ikun e të famshmëve tanë.

Baby Boo