Edhe Jankullovska dënon ikjen e Gruevskit

Pas Mile Janakieskit, edhe ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulovska e ka dënuar ikjen e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski drejt Hungarisë.

“Unë jam në Maqedoni dhe nuk do të më shkonte kurrë në mendje të ikja kudoqoftë”, tha Gordana Jankulovska për TV21. Ajo shpreh se do të vazhdojë të marrë pjesë në seancat gjyqësore.

Baby Boo