Edhe Charlie Chaplin e bënte shqiponjën në skeçet e tij

Charles Spencer Chaplin ishte një aktor komik, regjisor dhe një njeri shumë i famshëm i epokës së filmave të heshtur.
Ai konsiderohet si një nga figurat më të rëndësishme në historinë e industrisë së filmave.

Karriera e tij zgjati më shumë se 75 vjet, prej fëmijërisë në epokën viktoriane e deri një vit para vdekjes së tij më 1977, transmeton Gazeta Express.

Në njërën nga skeçet e tij, Chaplin kishte bërë edhe shqiponjën. Videoja është publikuar në Facebook me mbishkrimin “Ja pse serbët nuk e pëlqenin Chaplinin”.

Shikojeni:

Baby Boo