E tmerrshme, konsumatori blen lëng Viva por shikoni çfarë gjen brenda


Ky është skandali fundit që është plasuar në rrjet edhe atë nga lëngu Viva.

Konsumatori nga Tetova është tmerruar kur ka hapur shihen e lëngut Viva. Ai pasi tentoi të mbush gotën më lëng, pa që e njëjta shishe nuk posedonte lëng, por ndonjë ojekt brenda. Menjëherë e ka ndarë shishen në dy pjesë dhe ka parë një objektitë të padefinuar.

I njëjti ka lëshuar një sërë akuzash për Inspektoriatin e tregut dhe firmën prodhimit të lëngut Viva.Pa Censurë vazhdon të kërkojë përgjegjësi nga inspektoriati i tregut, por të njëjtët janë pa përgjigje për mos përgjegjësinë në punën e tyre!