E tmerrshme, dy të burgosur nën ndikimin e drogës rrihen shumë keq


Një video e tmerrshme tregon dy të burgosur, të cilët janë nën ndikimin e “Spice”, duke u përleshur “si qen” përderisa janë të zhveshur.

Xhirimet tregojnë efektin e lartë që jep kjo drogë, që tani është e jashtëligjshme.

Kjo rrahje është xhiruar në burgun e Northumberland përmes një telefoni celular.

Sipas informatave të para, besohet se të burgosurit janë nën ndikimin e drogës psikoaktive “Spice”, e cila mund të sjellë halucinacione të frikshme.

Të dy burrat shihen se si të zhveshur dhe në pozitë të qenit, goditen me kokë dhe duar, duke kafshuar dhe rrahur njëri-tjetrin, përderisa dy burra të tjerë qëndrojnë për rreth tyre duke qeshur dhe mbajtur për zinxhiri./Indeksonline/