E rëndë: Për tri ditë, koronavirusi i merr jetën dy vëllezër

Pandemia vazhdon të marrë jetë njerëzish pa kursyer askënd, një ngjarje e rëndë ka ndodhur në komunën e Suharekës, ku dy vëllezër vdi*qën nga Covid-19, brenda tri ditëve.

Baby Boo

Vik*timat e Covid-19, janë dy vëllezërit, Nurish dhe Hysen Bytyqi, biznesmen nga Suhareka.

Për vde*kjen e njërit nga vëllezërit, Bytyqi, ka shkruar edhe Ministër i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.
“Vde*kja e Hysen Bytyqit, për Suharekën është një humbje të një njeriu të mirë, qytetari të devotshëm dhe biznesmeni të suksesshëm”, ka shkruar Kuçi.

Ndryshe, vëllezërit Bytyqi janë marrë me argjendari dhe gastronomi në Suharekë.
https://www.facebook.com/blerimkuciaak/posts/3764296966963590