E pyesin për kostot e udhëtimeve, Blendi Fevziu u përgjigjet komentuesve


Moderatori i njohur Blendi Fevziu është një nga emrat që ka vizituar rreth e rrotull thuajse gjithë botës.

Ai ka veçuar disa nga momnetet e veçanta për t’i ndarë me miqtë e tij në rrjetet soiale.

Jo rrallëherë moderatori kthehet pas në kohë duke kujtuar ndonjë prej vendeve të largëta që ka zgjedhur të vizitojë. Fevziu ka ndarë një foto të realizuar në vitin 2016 kur vizitoi Jordaninë.

Në mesin e komentueseve ka pasur dhe kureshtarë që e pyesin për kostot e udhëtimit si dhe përfitimin e vizave. Dhe Blendi nuk ka ngurruar aspak të japë një përgjigje.

“Ajo që më intereson janë shpenzimet, afërsisht sa është të qëndrosh në Petra për vizitë”, ka pyetur njëra nga komentueset.

“Është problem viza. Shpenzimet janë fare modeste. Më lirë se në Shqipëri”, është përgjigjur Blendi.