E papritur, Sara i kërkon Bardhit të ndahen


Banorja e BBVA 3, Sara Gjordeni ka filluar lidhje aty brenda, pa i dhënë fund përfundimisht një lidhjeje tjetër jashtë.

Më pas, ditë më parë, në shtëpi hyri Endrik Beba, i cili ka qenë në një lidhje jo shumë të gjatë me Sarën, para 9 vjetësh.

Pasi përfundoi spektakli mbrëmë, Sara shihet bashkë me Bardhin në dhomën e gjumit, dhe duket se Sara nuk po ndihet njëjtë siç është ndier ditë më parë pranë Bardhit.

“Të kam vënë re që heziton, ti edhe më kritikon mua gjithë kohës ‘flet shumë’.

Ndërsa Bardhi mendon që Sara po heziton, por ajo nuk e pranon dhe si përfundim ajo shprehet: ”Po më pengon dhe nuk dëshiroj ta vazhdoj këtë gjë. Nëse është e shkruar të vazhdojë jashtë.”

Nuk dua më ta vazhdoj, po më jep ndjesi të këqija” – shprehet më tutje Sara.

Baby Boo