E pabesueshme! Ngjashmëria që kanë këto personazhe publike me njëri-tjetrin është e frikshme

Ndërsa ka vetëm një në një trilion shanse për të patur një doppelgänger (person të ngjashëm me ty) në jetën reale, ka ende një probabilitet të lartë që të ketë një person atje që duket shumë i ngjashëm me ju. Megjithatë, ne rrallë takojmë njerëz që duken të ngjashëm me dikë që njohim, kështu që për të mbështetur këtë fakt, vendosëm të zbulojmë nëse edhe personazhe të famshëm kanë pamje të ngjashme. Epo, rezulton se ata kanë. Zbuloni më poshtë disa nga personazhet publike që kanë tipare të përbashkëta me njëri-tjetrin. Top Albania Radio shkruan se ngjashmëria është e frikshme!

1. Betty White dhe Queen Elizabeth ll

2. Bryce Dallas Howard dhe Jessica Chastain

3. Javier Bardem dhe Jeffrey Dean Morgan

4. Margot Robbie dhe Emma Mackey

5. Natalie Portman dhe Millie Bobby Brown

6. Henry Cavill dhe Matt Bomer

7. Tom Hardy dhe Logan Marshall-Green

8. Anna Gunn dhe Woody Harrelson

9. Michelle Williams dhe Carey Mulligan

10. Jeff Bridges dhe Kurt Russell

Baby Boo