E mrekullueshme: Studenti nga Kosova punësohet në NASA


Në moshën 24 vjeçare, punësohet Inxhinier në Softuerin e NASA-së, në Uashington.

Studenti nga Kosova Xhafer Rama, në moshën 24 vjeçare, punësohet Inxhinier në Softuerin e NASA-së, në Uashington.

“Në moshën 24-vjeçare, Xhafer Rama nga Gollaku konkretisht nga fshati Turuçicë (i cili shkollën fillore e kreu në Orllan), pas përfundimit të studimeve në “Bera Collage” (SHBA), punësohet Inxhinier në Softuerin e NASA-së, në Uashington.

Suksese Xhafë dhe të priftë e mbara!”, ka shkruar profesori universitar Imer Rusinovci në profilin e vet në “Facebook”.